Jornada Tècnica CPQ – Inga food

Mitjançant el nostre programa TPC (Training & Process Control), basat en oferir un servei i formació integral als nostres clients, hem tingut l’oportunitat de fer una jornada tècnica formativa sobre el Tractament de l’aigua de beguda animal als tècnics veterinaris i responsables d´integració de Catalunya i de Castella i Lleó d’Inga Food S.A.
Conscienciats de l´enorme importància d´obtenir una bona qualitat d´aigua, seguim col·laborant amb els nostres clients aportant millores contínues en aquesta aplicació. És per això que agraïm a l’equip d’Inga Food S.A. per confiar en nosaltres i continuar millorant.

compartir aquest POST:

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en whatsapp
Compartició en telegram
Compartició en email
Compartició en print

NAVEGADOR DE posts

Últimes notícies

¿Vols rebre les nostres newsletters?

posa't en CONTACTe AMB NOSALTRES

INFORMACIÓ SOBRE PROTECCIÓ DE DADES DE CPQ IBÈRICA S.A.U. Finalitats: Facilitar-li un mitjà perquè pugui posar-se en contacte amb nosaltres i contestar les seves sol·licituds d’informació, així com enviar-li el nostre butlletí comercial i comunicacions informatives que puguin ser del vostre interès, fins i tot per mitjans electrònics, en cas d’acceptar la casella corresponent. Legitimació: El vostre consentiment exprés, l’execució de la relació precontractual o contractual mantinguda amb vostè i l’interès legítim de CPQ Ibérica S.A.U. Destinataris: La informació proporcionada podrà ser compartida amb la nostra base de dades d’emmagatzematge i tercers proveïdors que ens ajuden en la prestació dels serveis. Drets: Podeu retirar el vostre consentiment en qualsevol moment, així com sol·licitar l’accés, rectificació, limitació, supressió, i/o portabilitat de les vostres dades a l’adreça de correu electrònic cpq@cpqiberica.es. Informació addicional: Podeu ampliar la informació a l’enllaç de Política de Privadesa.

+34 935 700 901

toca per trucar

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través de Whatsapp! al telèfon:

 

DILLUNS A DIVENDRES:
DE 07:00 A 15:00

Adreça
C/ Facundo Bacardí i Massó, 15
08100 – Mollet del Vallès (Barcelona) SPAIN