El nostre servei TPC (Training & Process Control) contribueix a l’optimització de tots els processos productius a la indústria

TPC (Training & Process Control) és un servei de col·laboració amb els nostres clients on compartim el nostre coneixement i treballem per al control dels processos i la millora continuada, ajudant a garantir la màxima qualitat dels seus productes.

TPC protegeix el desenvolupament de la higiene, desinfecció, lubricació, filtració, dosificació i mecanització en cadascun dels processos on intervenen els nostres productes. TPC és un projecte que portem desenvolupant en les darreres dècades a la indústria alimentària, explotacions ramaderes, indústria de begudes, tractament d’aigua, indústria metal·lúrgica i col·lectivitats (entre d´altres).

La seva finalitat és oferir als nostres clients un valor afegit mitjançant un servei d’assessorament personalitzat perquè assoleixin els seus objectius de producció i resulti una gestió amb èxit per a ambdues parts (win-win). Mitjançant un estudi exhaustiu dels processos industrials, adaptem els nostres productes i sistemes perquè proporcionin un major rendiment i un menor cost productiu.

sdasdasda

A més de posar al servei dels nostres clients els productes i equips que millor s’adapten a les seves activitats, us acompanyem en tot el procés d’implantació mitjançant protocols, procediments, controls periòdics, plans de millora i formació del vostre personal perquè totes les operacions siguin ben compreses, ben executades i rendibles.

Servei TPC:

  • Controls de dosificació.
  • Checklist del manteniment dels equips dosificadors.
  • Analítiques in situ.
  • Auditories de control.
  • Pla de millora contínua.
  • Elaboració de plans i protocols d´aplicació i L+D.
  • Servei analític complementari (microbiològic, control qualitat de banys i aigües, etc.).
  • Formació teòrica i pràctica a mida.
  • Estudis per a l´optimització de consums i d´envasos, reducció d´empremta de carboni.

posa't en CONTACTe AMB NOSALTRES

INFORMACIÓ SOBRE PROTECCIÓ DE DADES DE CPQ IBÈRICA S.A.U. Finalitats: Facilitar-li un mitjà perquè pugui posar-se en contacte amb nosaltres i contestar les seves sol·licituds d’informació, així com enviar-li el nostre butlletí comercial i comunicacions informatives que puguin ser del vostre interès, fins i tot per mitjans electrònics, en cas d’acceptar la casella corresponent. Legitimació: El vostre consentiment exprés, l’execució de la relació precontractual o contractual mantinguda amb vostè i l’interès legítim de CPQ Ibérica S.A.U. Destinataris: La informació proporcionada podrà ser compartida amb la nostra base de dades d’emmagatzematge i tercers proveïdors que ens ajuden en la prestació dels serveis. Drets: Podeu retirar el vostre consentiment en qualsevol moment, així com sol·licitar l’accés, rectificació, limitació, supressió, i/o portabilitat de les vostres dades a l’adreça de correu electrònic cpq@cpqiberica.es. Informació addicional: Podeu ampliar la informació a l’enllaç de Política de Privadesa.

+34 935 700 901

toca per trucar

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través de Whatsapp! al telèfon:

 

DILLUNS A DIVENDRES:
DE 07:00 A 15:00

Adreça
C/ Facundo Bacardí i Massó, 15
08100 – Mollet del Vallès (Barcelona) SPAIN