Noves solucions per a nous reptes

Arranquem l’any amb energia i motivació, assumint nous reptes i col·laborant amb els nostres clients en el desenvolupament i la implantació de les metodologies més adequades per a cadascuna de les seves necessitats.

Una de les nostres especialitats és atendre les dificultats productives i aplicatives que se’ns plantegen i dissenyar el projecte que més s’adapta i en facilita el desenvolupament. El nostre servei contribueix al control dels processos i a la seva millora continua.

Es tracta d’una visió global per oferir una experiència que satisfaci els seus requeriments i transformi els problemes en avenços.

En l’àmbit de la neteja i desinfecció, on podem expressar llarga experiència, hem desenvolupat tècniques innovadores que proporcionen un acabat perfecte, optimitzen el consum i milloren la productivitat.

El seu valor afegit consisteix en formulacions Care Action que aporten el màxim rendiment amb una cura extrema de les superfícies i materials perquè estiguin sempre protegits en tota mena de tractaments.

Us convidem a seguir les nostres publicacions on presentarem nous productes adaptats als nous reptes del mercat.

TPC by CPQ Ibérica

posa't en CONTACTe AMB NOSALTRES

INFORMACIÓ SOBRE PROTECCIÓ DE DADES DE CPQ IBÈRICA S.A.U. Finalitats: Facilitar-li un mitjà perquè pugui posar-se en contacte amb nosaltres i contestar les seves sol·licituds d’informació, així com enviar-li el nostre butlletí comercial i comunicacions informatives que puguin ser del vostre interès, fins i tot per mitjans electrònics, en cas d’acceptar la casella corresponent. Legitimació: El vostre consentiment exprés, l’execució de la relació precontractual o contractual mantinguda amb vostè i l’interès legítim de CPQ Ibérica S.A.U. Destinataris: La informació proporcionada podrà ser compartida amb la nostra base de dades d’emmagatzematge i tercers proveïdors que ens ajuden en la prestació dels serveis. Drets: Podeu retirar el vostre consentiment en qualsevol moment, així com sol·licitar l’accés, rectificació, limitació, supressió, i/o portabilitat de les vostres dades a l’adreça de correu electrònic cpq@cpqiberica.es. Informació addicional: Podeu ampliar la informació a l’enllaç de Política de Privadesa.

+34 935 700 901

toca per trucar

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través de Whatsapp! al telèfon:

 

DILLUNS A DIVENDRES:
DE 07:00 A 15:00

Adreça
C/ Facundo Bacardí i Massó, 15
08100 – Mollet del Vallès (Barcelona) SPAIN