CPQ LLANÇA UN NOU PRODUCTE DE LA GAMMA PROFCLEAN® PER A LA NETEJA DE PANELLS SOLARS

Amb l’arribada del bon temps, les plaques solars augmenten el seu rendiment. Perquè puguin transformar la radiació solar en energia elèctrica han d’estar perfectament netes. Les plaques solars estan exposades a diferents tipus de brutícies que es van dipositant sobre la superfície de vidre. Quan la brutícia s’acumula en una àrea es generen els anomenats “hot spots” (punts calents). En aquest cas, es produeixen pèrdues importants en la capacitat de producció d´energia.Per no fer malbé les plaques, és imprescindible fer servir el detergent adequat i seguir el protocol de neteja que asseguri l’eliminació dels dipòsits protegint-ne la superfície. Presentem la Solució CPQ per obtenir la neteja perfecta (uniforme i brillant):

  • CPQ profclean® pfv és un producte formulat per a l’eliminació de tot tipus de residus adherits a les superfícies de les cèl·lules fotovoltaiques.
  • CPQ autosystem® HF15 és una màquina hidronetejadora amb llança d’escuma dissenyada per a la dosificació del producte que facilita la neteja de la superfície.

Comprova la seva eficàcia aquí >

compartir aquest POST:

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en whatsapp
Compartició en telegram
Compartició en email
Compartició en print

NAVEGADOR DE posts

Últimes notícies

¿Vols rebre les nostres newsletters?

posa't en CONTACTe AMB NOSALTRES

INFORMACIÓ SOBRE PROTECCIÓ DE DADES DE CPQ IBÈRICA S.A.U. Finalitats: Facilitar-li un mitjà perquè pugui posar-se en contacte amb nosaltres i contestar les seves sol·licituds d’informació, així com enviar-li el nostre butlletí comercial i comunicacions informatives que puguin ser del vostre interès, fins i tot per mitjans electrònics, en cas d’acceptar la casella corresponent. Legitimació: El vostre consentiment exprés, l’execució de la relació precontractual o contractual mantinguda amb vostè i l’interès legítim de CPQ Ibérica S.A.U. Destinataris: La informació proporcionada podrà ser compartida amb la nostra base de dades d’emmagatzematge i tercers proveïdors que ens ajuden en la prestació dels serveis. Drets: Podeu retirar el vostre consentiment en qualsevol moment, així com sol·licitar l’accés, rectificació, limitació, supressió, i/o portabilitat de les vostres dades a l’adreça de correu electrònic cpq@cpqiberica.es. Informació addicional: Podeu ampliar la informació a l’enllaç de Política de Privadesa.

+34 935 700 901

toca per trucar

DILLUNS A DIJOUS:
DE 08:00 A 13:00 i DE 14:00 A 17:00
DIVENDRES
DE 07:00 A 15:00

Adreça
C/ Facundo Bacardí i Massó, 15
08100 – Mollet del Vallès (Barcelona) SPAIN