OBJECTIUS MEDIAMBIENTALS

La vida útil d´un envàs no retornable és molt curta. Per contra, un envàs retornable prolonga el seu cicle de servei perquè es pot recuperar, tornar al mercat i continuar rotant abans de sortir de circulació. CPQ té implantat un sistema de seguiment de contenidors eficient i garanteix que, al final dels seus trajectes, arribin als nostres magatzems per gestionar-ne el reciclatge i minimitzar-ne l’impacte ambiental.

Hem disminuït la posada al mercat de residus de plàstics del 0,19‰ l’any 2019 al 0,08‰ el 2021. En aquest període hem reduït la compra d’envasos de 1000 litres a la meitat.

De quina manera hem assolit aquest propòsit?

  • Els nostres clients reben els nostres productes en uns contenidors que tenen una placa identificativa i que es lliuren en qualitat de dipòsit.
  • Un cop buits, els envasos estan preparats per a la seva devolució.
  • L’envàs de tornada entra de nou a la nostra cadena de producció on es prepara per tornar a omplir-se i ser enviat.

Millorant la traçabilitat dels envasos i allargant-ne la vida útil, els nostres contenidors canvien la seva característica de residu per convertir-se en un recurs sostenible.

#reciclar #reutilitzar #reduir #mediambient #sostenibilitat #economiacircular #solucionescpq #cpqiberica

posa't en CONTACTe AMB NOSALTRES

INFORMACIÓ SOBRE PROTECCIÓ DE DADES DE CPQ IBÈRICA S.A.U. Finalitats: Facilitar-li un mitjà perquè pugui posar-se en contacte amb nosaltres i contestar les seves sol·licituds d’informació, així com enviar-li el nostre butlletí comercial i comunicacions informatives que puguin ser del vostre interès, fins i tot per mitjans electrònics, en cas d’acceptar la casella corresponent. Legitimació: El vostre consentiment exprés, l’execució de la relació precontractual o contractual mantinguda amb vostè i l’interès legítim de CPQ Ibérica S.A.U. Destinataris: La informació proporcionada podrà ser compartida amb la nostra base de dades d’emmagatzematge i tercers proveïdors que ens ajuden en la prestació dels serveis. Drets: Podeu retirar el vostre consentiment en qualsevol moment, així com sol·licitar l’accés, rectificació, limitació, supressió, i/o portabilitat de les vostres dades a l’adreça de correu electrònic cpq@cpqiberica.es. Informació addicional: Podeu ampliar la informació a l’enllaç de Política de Privadesa.

+34 935 700 901

toca per trucar

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través de Whatsapp! al telèfon:

 

DILLUNS A DIVENDRES:
DE 07:00 A 15:00

Adreça
C/ Facundo Bacardí i Massó, 15
08100 – Mollet del Vallès (Barcelona) SPAIN