Mesures preventives davant la influença aviària d’alta patogenicitat en granges avícoles

Recordem que a causa de l’alt risc de contagi i propagació de la IAAP, cal extremar les mesures de bioseguretat dins i fora de la granja.
  • Impedir l´entrada de material de l’exterior a la granja sense una neteja i desinfecció prèvia.
  • Mantenir completament tancat el paller i tapar la palla, pellofa, etc. amb lones o plàstics.
  • Canvi de calçat i de roba en entrar del perímetre a la granja.
  • Verificar que tenim desinfectant als pediluvis (CPQ dinfex® 12/6).
  • Confirmar que no hi ha possibles entrades a les naus d’aus silvestres (verificar les reixetes i malles en finestres i trapes).
  • Treure aliments i brutícia de l’exterior de la granja que puguin fer de reclam a aus silvestres.
  • Tapar les basses exteriors d’aigua i/o fer tractament de xoc.
  • Assegurar una potabilització eficaç de l’aigua en cas de canal o pantà i augmentar la dosi del tractament.
  • Desinfectar de forma periòdica els perímetres i zones d’accés a les naus, paviments, formigó, etc… Recomanem aplicar producte en pols per la seva major persistència (CPQ dinfex® 12/6).
  • Impedir moure material, vehicles ni personal entre nuclis dʻaus dins del radi de control perimetral.
CPQ dinfex® 12/6, és un producte desinfectant amb pols assecant especialment indicat per a desinfecció de llits, calçat i perímetres. D’ús professional, no requereix carnet d’aplicador, no fa malbé materials ni superfícies.

Com en ocasions anteriors, està al servei dels organismes oficials i del sector avícola treballant per controlar el brot i minimitzar els contagis. Per a qualsevol consulta no dubteu a contactar amb els nostres especialistes en Bioseguretat.

posa't en CONTACTe AMB NOSALTRES

INFORMACIÓ SOBRE PROTECCIÓ DE DADES DE CPQ IBÈRICA S.A.U. Finalitats: Facilitar-li un mitjà perquè pugui posar-se en contacte amb nosaltres i contestar les seves sol·licituds d’informació, així com enviar-li el nostre butlletí comercial i comunicacions informatives que puguin ser del vostre interès, fins i tot per mitjans electrònics, en cas d’acceptar la casella corresponent. Legitimació: El vostre consentiment exprés, l’execució de la relació precontractual o contractual mantinguda amb vostè i l’interès legítim de CPQ Ibérica S.A.U. Destinataris: La informació proporcionada podrà ser compartida amb la nostra base de dades d’emmagatzematge i tercers proveïdors que ens ajuden en la prestació dels serveis. Drets: Podeu retirar el vostre consentiment en qualsevol moment, així com sol·licitar l’accés, rectificació, limitació, supressió, i/o portabilitat de les vostres dades a l’adreça de correu electrònic cpq@cpqiberica.es. Informació addicional: Podeu ampliar la informació a l’enllaç de Política de Privadesa.

+34 935 700 901

toca per trucar

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través de Whatsapp! al telèfon:

 

DILLUNS A DIVENDRES:
DE 07:00 A 15:00

Adreça
C/ Facundo Bacardí i Massó, 15
08100 – Mollet del Vallès (Barcelona) SPAIN