Nou Desinfectant pel Sector Alimentari i Salut Pública

La desinfecció és el procés d’eliminació de microorganismes patògens. Depenent de la naturalesa física dels materials/superfícies, les condicions ambientals i el temps de contacte (entre altres factors a considerar) la seva eficàcia es pot veure limitada. La neteja és el procés previ a la desinfecció. Tenint en compte que l’aigua sola no neteja, és imprescindible l’ús de detergents que eliminin tota mena de brutícies que serveixen de nutrients als microorganismes i els permeten reproduir-se ràpidament sobre qualsevol tipus de superfície.

 

Make it easy

Creem Solucions Simples per a Problemes Complexos

 

Després de fer una anàlisi exhaustiva de les superfícies i materials a tractar,

desenvolupa i implanta sistemes “make it easy” que faciliten l’aplicació dels productes i simplifiquen les tasques d’higiene, millorant les bones pràctiques. Reconèixer el problema de contaminació a cada moment i aportar la solució més fàcil però efectiva és molt agraït als sectors on la desinfecció és un dels pilars de l’excel·lència en resultat final d’un procés.

Dins la nostra gamma de productes CPQ dinfex® destinada a la desinfecció professional, presentem una novetat per a la higiene de superfícies i materials:

 

dinfex® 2030   

Desinfectant d’ampli espectre basat en amoni quaternari amb propietats de neteja i poder segrestant

 

Es caracteritza per:

Es un producte d’ús freqüent, apte per a la desinfecció de superfícies, màquines, aparells, parets i terres a la Indústria Alimentària i Salut Pública.

La seva formulació “Care Action” és respectuosa amb gran varietat de materials, tant en tractaments per polvorització com de recirculació o immersió.

Aquest producte està dins del nostre portfoli de productes CPQ dinfex® que va néixer per facilitar i millorar les bones pràctiques de desinfecció.

Els nostres especialistes en Neteja i Desinfecció poden donar resposta a quin és el producte i el protocol òptim per evitar que es produeixin contaminacions fisicoquímiques i/o microbiològiques preservant la higiene dels  materials i superfícies, i garantint la innocuïtat dels aliments que es produeixen.

posa't en CONTACTe AMB NOSALTRES

INFORMACIÓ SOBRE PROTECCIÓ DE DADES DE CPQ IBÈRICA S.A.U. Finalitats: Facilitar-li un mitjà perquè pugui posar-se en contacte amb nosaltres i contestar les seves sol·licituds d’informació, així com enviar-li el nostre butlletí comercial i comunicacions informatives que puguin ser del vostre interès, fins i tot per mitjans electrònics, en cas d’acceptar la casella corresponent. Legitimació: El vostre consentiment exprés, l’execució de la relació precontractual o contractual mantinguda amb vostè i l’interès legítim de CPQ Ibérica S.A.U. Destinataris: La informació proporcionada podrà ser compartida amb la nostra base de dades d’emmagatzematge i tercers proveïdors que ens ajuden en la prestació dels serveis. Drets: Podeu retirar el vostre consentiment en qualsevol moment, així com sol·licitar l’accés, rectificació, limitació, supressió, i/o portabilitat de les vostres dades a l’adreça de correu electrònic cpq@cpqiberica.es. Informació addicional: Podeu ampliar la informació a l’enllaç de Política de Privadesa.

+34 935 700 901

toca per trucar

També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través de Whatsapp! al telèfon:

 

DILLUNS A DIVENDRES:
DE 07:00 A 15:00

Adreça
C/ Facundo Bacardí i Massó, 15
08100 – Mollet del Vallès (Barcelona) SPAIN