La desinfecció és el procés d’eliminació de microorganismes patògens. Depenent de la naturalesa física dels materials/superfícies, les condicions ambientals i el temps de contacte (entre altres factors a considerar) la seva eficàcia es pot veure limitada. La neteja és el procés previ a la desinfecció. Tenint en compte que l’aigua sola no neteja, és imprescindible l’ús de detergents que eliminin tota mena de brutícies que serveixen de nutrients als microorganismes i els permeten reproduir-se ràpidament sobre qualsevol tipus de superfície.
“Make it easy”
Creem Solucions Simples per a Problemes Complexos
Després de fer una anàlisi exhaustiva de les superfícies i materials a tractar,
desenvolupa i implanta sistemes “make it easy” que faciliten l’aplicació dels productes i simplifiquen les tasques d’higiene, millorant les bones pràctiques. Reconèixer el problema de contaminació a cada moment i aportar la solució més fàcil però efectiva és molt agraït als sectors on la desinfecció és un dels pilars de l’excel·lència en resultat final d’un procés.
Dins la nostra gamma de productes CPQ dinfex® destinada a la desinfecció professional, presentem una novetat per a la higiene de superfícies i materials:
dinfex® 2030
Desinfectant d’ampli espectre basat en amoni quaternari amb propietats de neteja i poder segrestant
Es caracteritza per:
Es un producte d’ús freqüent, apte per a la desinfecció de superfícies, màquines, aparells, parets i terres a la Indústria Alimentària i Salut Pública.
La seva formulació “Care Action” és respectuosa amb gran varietat de materials, tant en tractaments per polvorització com de recirculació o immersió.
Aquest producte està dins del nostre portfoli de productes CPQ dinfex® que va néixer per facilitar i millorar les bones pràctiques de desinfecció.
Els nostres especialistes en Neteja i Desinfecció poden donar resposta a quin és el producte i el protocol òptim per evitar que es produeixin contaminacions fisicoquímiques i/o microbiològiques preservant la higiene dels materials i superfícies, i garantint la innocuïtat dels aliments que es produeixen.